2019-02-02 Eslövs IK - Eskilstuna Guif IF - Borg-Mattisson.se
Handboll, EHF-Cup, H65 Höör - Nykøbing Falster HK

KÖPA BILDER

Köp bilder från 100:- st! Det går att köpa både till privat- & kommersiellt bruk. Klicka på ”lägg till i varukorg” på bilden och sedan genomföra köpet. Ni får sedan en nedladdningslänk till bilden/bilderna direkt. Kontakta mig vid frågor eller funderingar.

SPARA BILDER

Spara bild i mobiltelefonen? Tryck på en bild och håll nere, då kommer alternativet ”spara bild” upp. Tryck där. För bäst kvalité, besök hemsidan genom en dator öppna en bild, högerklicka sedan och spara den.

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

Bilderna får gärna delas/laddas ner/spridas, ingen blir gladare än jag. Jag blir ännu gladare om ni taggar mig samt inte förvränger bilden. Det går däremot bra att lägga på ett filter om det ska delas på exempelvis Instagram/Facebook. Så länge min logo syns så är jag nöjd. Facebook: @borgmattisson Instagram: @borgmattisson

FRÅGOR

För FAQ och vanliga frågor, klicka på knappen i menyn. Är du med på en bild mot din vilja eller vill du att jag ska ta bort en bild? Maila eller SMSa mig på mail: christoffer@borg-mattisson.se // tel: 070-7773603.


Gillar du det du ser? Dela galleriet med andra!


Fotograf Christoffer Borg Mattisson

Christoffer Borg Mattisson har över 10 års erfarenhet av fotografering av olika slag. De vanligaste uppdragen är inom sport-, & företagsfotografering samt evenemangsfotografering men jag gör givetvis mer än så. På dagarna är jag VD och delägare i mediebyrån InnoSearch och på kvällarna/helgerna fotograferar jag på uppdrag av så väl föreningar, tidningar, nyhetssajter som företag som behöver bättre bilder. Sedan årsskiftet 2017 frilansar jag även åt Bildbyrån.

Se mina foton från handboll, volleyboll, beachhandboll, friidrott och mycket mer här på hemsidan.

Finns du med på bild mot din vilja?

Kontakta mig så tar jag genast bort bilden/bilderna. Läs FAQ här.

Kontakta mig på christoffer@borg-mattisson.se eller 070-7773603


Samtliga bilder i mitt bildarkiv är tagna med ett journalistiskt syfte. De faller därför under tryckfrihetsförordningen och lagen om yttrandefrihet (TF/YGL)

Powered by SmugMug Log In