Untitled photo

KÖPA BILDER

Köp bilder från 129:- st för privat bruk!  Ni får sedan en nedladdningslänk till bilden/bilderna direkt. Detta gäller INTE bilder märkta med "BILDBYRÅN". Kontakta mig vid frågor eller funderingar. Bilderna är högupplösta och kommer i ett format som är lämpligt för exempelvis utskrifter, framkallning, delning på sociala medier osv. Hör av er till mig om ni vill ha en specifik bild i ett specifikt format.

SPARA BILDER

Spara bild i mobiltelefonen? Tryck på en bild och håll nere, då kommer alternativet ”spara bild” upp. Tryck där. För bäst kvalité, besök hemsidan genom en dator öppna en bild, högerklicka sedan och spara den.

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

Bilderna får gärna delas/laddas ner/spridas, ingen blir gladare än jag. Jag blir ännu gladare om ni taggar mig samt inte förvränger bilden. Det går däremot bra att lägga på ett filter om det ska delas på exempelvis Instagram/Facebook. Så länge min logo syns så är jag nöjd. Facebook: @borgmattisson Instagram: @borgmattisson

FRÅGOR

För FAQ och vanliga frågor, klicka på knappen i menyn. Är du med på en bild mot din vilja eller vill du att jag ska ta bort en bild? Maila eller SMSa mig på mail: christoffer@borg-mattisson.se // tel: 070-7773603.Untitled photo

Fotograf Christoffer Borg Mattisson

Christoffer Borg Mattisson har lång erfarenhet av fotografering av olika slag. De vanligaste uppdragen är inom sport-, & företagsfotografering samt evenemangsfotografering men jag gör givetvis mer än så. Jag fotograferar på uppdrag av så väl föreningar, tidningar, nyhetssajter som företag som behöver bättre bilder. Sedan årsskiftet 2017 frilansar jag även åt Bildbyrån.

Se mina foton från handboll, volleyboll, beachhandboll, friidrott och mycket mer här på hemsidan.

Finns du med på bild mot din vilja?

Kontakta mig så tar jag genast bort bilden/bilderna. Läs FAQ här.

Kontakta mig på christoffer@borg-mattisson.se eller 070-7773603


Samtliga bilder i mitt bildarkiv är tagna med ett journalistiskt syfte. De faller därför under tryckfrihetsförordningen och lagen om yttrandefrihet (TF/YGL)

Powered by SmugMug Owner Log In