Foto: Christoffer Borg Mattisson / @borgmattisson

KÖPA BILDER

Köp bilder frĂ„n 129:- st för privat bruk!  Ni fĂ„r sedan en nedladdningslĂ€nk till bilden/bilderna direkt. Detta gĂ€ller INTE bilder mĂ€rkta med "BILDBYRÅN". Kontakta mig vid frĂ„gor eller funderingar. Bilderna Ă€r högupplösta och kommer i ett format som Ă€r lĂ€mpligt för exempelvis utskrifter, framkallning, delning pĂ„ sociala medier osv. Hör av er till mig om ni vill ha en specifik bild i ett specifikt format.

SPARA BILDER

Spara bild i mobiltelefonen? Tryck pĂ„ en bild och hĂ„ll nere, dĂ„ kommer alternativet ”spara bild” upp. Tryck dĂ€r. För bĂ€st kvalitĂ©, besök hemsidan genom en dator öppna en bild, högerklicka sedan och spara den.

DELA PÅ SOCIALA MEDIER

Bilderna fÄr gÀrna delas/laddas ner/spridas, ingen blir gladare Àn jag. Jag blir Ànnu gladare om ni taggar mig samt inte förvrÀnger bilden. Det gÄr dÀremot bra att lÀgga pÄ ett filter om det ska delas pÄ exempelvis Instagram/Facebook. SÄ lÀnge min logo syns sÄ Àr jag nöjd. Facebook: @borgmattisson Instagram: @borgmattisson

FRÅGOR

För FAQ och vanliga frĂ„gor, klicka pĂ„ knappen i menyn. Är du med pĂ„ en bild mot din vilja eller vill du att jag ska ta bort en bild? Maila eller SMSa mig pĂ„ mail: christoffer@borg-mattisson.se // tel: 070-7773603.Fotograf Christoffer Borg Mattisson

Christoffer Borg Mattisson har över 10 Ă„rs erfarenhet av fotografering av olika slag. De vanligaste uppdragen Ă€r inom sport-, & företagsfotografering samt evenemangsfotografering men jag gör givetvis mer Ă€n sĂ„. PĂ„ dagarna Ă€r jag VD och delĂ€gare i mediebyrĂ„n InnoSearch och pĂ„ kvĂ€llarna/helgerna fotograferar jag pĂ„ uppdrag av sĂ„ vĂ€l föreningar, tidningar, nyhetssajter som företag som behöver bĂ€ttre bilder. Sedan Ă„rsskiftet 2017 frilansar jag Ă€ven Ă„t BildbyrĂ„n.

Se mina foton frÄn handboll, volleyboll, beachhandboll, friidrott och mycket mer hÀr pÄ hemsidan.

Finns du med pÄ bild mot din vilja?

Kontakta mig sÄ tar jag genast bort bilden/bilderna. LÀs FAQ hÀr.

Kontakta mig pÄ christoffer@borg-mattisson.se eller 070-7773603


Samtliga bilder i mitt bildarkiv Àr tagna med ett journalistiskt syfte. De faller dÀrför under tryckfrihetsförordningen och lagen om yttrandefrihet (TF/YGL)

Powered by SmugMug Owner Log In