Untitled photo

Om Fotograf Christoffer Borg Mattisson

Christoffer Borg Mattisson – ägaren av Christoffer Borg Mattisson AB samt bilderna på denna sidan. Har du frågor kring något eller vill ha en bild skickad till dig – kontakta mig. Behöver du hjälp med fotografering? Ta en titt på mina tjänster.

KONTAKTA MIG

TEL: 070-7773603

E-POST: CHRISTOFFER@BORG-MATTISSON.SE


NI HITTAR MIG PÅ FÖLJANDE STÄLLEN PÅ NÄTET

Facebook: https://www.facebook.com/borgmattisson/

Instagram: https://www.instagram.com/borgmattisson/

LinkedIn: https://se.linkedin.com/in/christofferborgmattisson


LITE KORT... 

När jag inte är i en idrottshall och fotograferar/tittar på olika typer av idrott så är jag hemma och umgås med min familj i Stockamöllan. Sambo och två döttrar delar jag mitt liv med. Förutom fotografering och filmjobb i min egen verksamhet så jobbar jag sedan årsskiftet 2017/18 åt Bildbyrån som är en av Sveriges största och ledande sportbildbyråer.

BAKGRUND

Jag har alltid haft ett stort intresse för fotografering och sport – helst i kombination. Sporter som ligger mig varmt om hjärtat är Ishockey, Fotboll och Handboll. Sedan jag började med fotograferingen 2006 har jag fått mina bilder publicerade i tidningar som Sydsvenskan, Kvällsposten, NordBayern (Nürnberg) och Skånska Dagbladet, Lokaltidningen mfl. och flertalet större tidningar i Europa främst. Förutom tidningar så har mina bilder synts frekvent på flertalet sportsajter runt om i världen, bland annat på EliteProspects.com där mina bilder har visats över två miljoner gånger sedan 2009.

Sedan 2017  har även det Svenska Handbollslandslaget, Svenska, Danska, Portugisiska, Spanska, Holländska Handbollförbundet samt Internationella Handbollförbundet beställt bilder av mig och använt mig som fotograf vid olika event och mästerskap. För varje månad som går så ökar antalet uppdragsgivare och referenser.

Vill du veta mer om mig? Slå mig en signal på 070-7773603 eller maila christoffer@borg-mattisson.se.

Bilder

  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo

Untitled photo

Fotograf Christoffer Borg Mattisson

Christoffer Borg Mattisson har lång erfarenhet av fotografering av olika slag. De vanligaste uppdragen är inom sport-, & företagsfotografering samt evenemangsfotografering men jag gör givetvis mer än så. Jag fotograferar på uppdrag av så väl föreningar, tidningar, nyhetssajter som företag som behöver bättre bilder. Sedan årsskiftet 2017 frilansar jag även åt Bildbyrån.

Se mina foton från handboll, volleyboll, beachhandboll, friidrott och mycket mer här på hemsidan.

Finns du med på bild mot din vilja?

Kontakta mig så tar jag genast bort bilden/bilderna. Läs FAQ här.

Kontakta mig på christoffer@borg-mattisson.se eller 070-7773603


Samtliga bilder i mitt bildarkiv är tagna med ett journalistiskt syfte. De faller därför under tryckfrihetsförordningen och lagen om yttrandefrihet (TF/YGL)

Powered by SmugMug Owner Log In