Ska ert företag arrangera ett event och behöver dokumentera med professionella bilder? Då kan jag hjälpa er. Vanliga event är:

* Konserter och liveuppträdanden

* Föreläsningar och seminarier

* Invigningar

* Nätverksträffar/olika typer av mingel

* Företagsfester och kick-offer

* Utomhusevent i festivalmiljö

* Konferenser och galor

* Mässor och festivaler - inomhus och utomhus

* Sportevent

Vare sig det gäller inomhus- eller utomhusbilder så är mitt mål att ge er som uppdragsgivare bilder som förmedlar rätt känsla av ert event. Låt oss prata om ert kommande event och skräddarsy rätt eventfotografering.

Jag har många samarbetspartners när det kommer till fotografering och filmning. En av dessa är en drönarfotograf som är skicklig på att filma event. Därför kan jag förutom traditionell eventfotografering, även erbjuda fotografering med hjälp av drönare. Detta är ett modernt och häftigt sätt att fånga rätt känsla av ert event. Alla mina uppdrag är skräddarsydda och alla bilder tas i enlighet med uppdragsgivarens önskemål. När fotograferingen och efterbehandlingen av bilderna är klara så levereras bilderna i en mängd olika format och storlekar. Detta gör det enkelt för er att använda bilderna direkt.

Kontakta mig idag för mer information kring hur vi kan dokumentera och fotografera ert event på bästa sätt.


Fotograf Christoffer Borg Mattisson

Christoffer Borg Mattisson har över 10 års erfarenhet av fotografering av olika slag. De vanligaste uppdragen är inom sport-, & företagsfotografering samt evenemangsfotografering men jag gör givetvis mer än så. På dagarna är jag VD och delägare i mediebyrån InnoSearch och på kvällarna/helgerna fotograferar jag på uppdrag av så väl föreningar, tidningar, nyhetssajter som företag som behöver bättre bilder. Sedan årsskiftet 2017 frilansar jag även åt Bildbyrån.

Se mina foton från handboll, volleyboll, beachhandboll, friidrott och mycket mer här på hemsidan.

Finns du med på bild mot din vilja?

Kontakta mig så tar jag genast bort bilden/bilderna. Läs FAQ här.

Kontakta mig på christoffer@borg-mattisson.se eller 070-7773603


Samtliga bilder i mitt bildarkiv är tagna med ett journalistiskt syfte. De faller därför under tryckfrihetsförordningen och lagen om yttrandefrihet (TF/YGL)

Powered by SmugMug Owner Log In