Foto: Christoffer Borg Mattisson / Svenska Handbollslandslaget

Untitled photo

Visa upp företaget från sin bästa sida med professionella företagsbilder. Jag hjälper er med detta. Baserat på era önskemål tar jag fram en strategi och ger er förslag på objekt att fotografera. Det vanliga brukar vara att företag vill lyfta fram olika delar av sin verksamhet, däribland:

* Bilder på personalen, styrelsen och ledningen i er egen- eller i studiomiljö.

* Bilder på era fordon såsom lastbilar, personbilar, färjor/båtar och andra typer av transportmedel.

* Interiöra bilder med eller utan människor Exteriöra bilder, antingen tagna med kamera eller genom till exempel en drönare - populärt om man vill visa upp större fastigheter, gods, slott eller till exempel om man äger mycket mark som man vill visa upp.

* Produktbilder som skall användas till exempelvis webbshoppar eller till hemsidan.

* Företagsfilmer där företaget presenterar sin verksamhet genom rörliga bilder.

* Bilder till marknadsföringsmaterial så som exempelvis banners/tidningsannonser eller liknande.

Det är fantasin som sätter gränserna när det gäller fotografering till företag. Ett nytt och populärt sätt att fotografer/filma på är att använda sig av drönare. Jag har många samarbetspartners när det kommer till fotografering, däribland en oerhört skicklig drönarfotograf som är expert på att fotografera och filma från luften - med fullt fokus på att få med rätt känsla och rätt vinklar. Alla mina uppdrag är skräddarsydda och alla bilder tas i enlighet med uppdragsgivarens önskemål. När fotograferingen och efterbehandlingen av bilderna är klara så levereras bilderna i en mängd olika format och storlekar. Detta gör det enkelt för er att använda bilderna direkt. Är ert företag i behov av professionella bilder? Kontakta mig så tar vi fram en bra lösning för just er.


Untitled photo

Fotograf Christoffer Borg Mattisson

Välkommen till min hemsida! Jag är en frilansande fotograf som utgår från Eslöv, där jag också har min fullutrustade fotostudio.  De vanligaste fotouppdragen är inom sport-, & företagsfotograferingporträttfotosamt evenemangsfotografering men jag gör givetvis mer än så. Jag fotograferar på uppdrag av så väl föreningar, tidningar, nyhetssajter och mediehus, som företag som behöver bättre bilder. Sedan årsskiftet 2017 frilansar jag även åt Bildbyrån.

Finns du med på bild mot din vilja?

Kontakta mig så tar jag genast bort bilden/bilderna.

Kontakta mig på christoffer@borg-mattisson.se eller 070-7773603


Samtliga bilder i mitt bildarkiv är tagna med ett journalistiskt syfte. De faller därför under tryckfrihetsförordningen och lagen om yttrandefrihet (TF/YGL)

Powered by SmugMug Owner Log In