Sabina Jacobsen<br />
Foto: Christoffer Borg Mattisson / @borgmattisson

Sabina Jacobsen<br />
Foto: Christoffer Borg Mattisson / @borgmattissonLetar du efter något speciellt

som gör att du sticker ut?


Boka en skräddarsydd fotografering redan idag!


Ta porträttbilder i fotostudio i centrala Eslöv eller på annan plats

Är du på jakt efter porträttbilder? Då kan jag säkert hjälpa dig. Jag har egen fotostudio i centrala Eslöv och har all teknik och utrustning som krävs för att fånga precis det du tänkt dig.  Vare sig du har tänkt dig en enkel bild till pass/körkort eller om du vill ha en mer stylad bild så löser jag det. Kom till mig med dina idéer så tar vi det därifrån. 

Var?

Du har säkert själv idéer om hur du vill att bilderna ska bli, om det ska vara i studio, på någon annan plats eller kanske utomhus. Oavsett vad så hjälper jag dig.

Hur går det till?

Många som hör av sig till mig har egna idéer om vad man vill ta bild på och hur man vill att det ska gå till. Därför tycker jag att det är jätteviktigt att vi tillsammans talas vid och planerar allt så gott det går. Det är för både din och min trygghet. Därefter bokar vi en tid och plats som är lämplig.


Vad händer efter fotograferingen?

När vi är klara med fotograferingen kommer jag att gå igenom alla bilder och välja ut det bästa för redigering och eventuell retuschering. Denna process tar ibland upp till 7 dagar. Därefter får du bilderna enligt det vi kommit överens om.

Priser:

Vid porträttfotografering kommer vi alltid överens om prisbilden inför varje fotografering.

Sabina Jacobsen<br />
Foto: Christoffer Borg Mattisson / @borgmattisson

Har du frågor eller funderingar? Kontakta mig på christoffer@borg-mattisson.se så svarar jag inom 24h. /Christoffer Borg Mattisson – Fotograf


Untitled photo

Fotograf Christoffer Borg Mattisson

Välkommen till min hemsida! Jag är en frilansande fotograf som utgår från Eslöv, där jag också har min fullutrustade fotostudio.  De vanligaste fotouppdragen är inom sport-, & företagsfotograferingporträttfoto samt evenemangsfotografering men jag gör givetvis mer än så. Jag fotograferar på uppdrag av så väl föreningar, tidningar, nyhetssajter och mediehus, som företag som behöver bättre bilder. Sedan årsskiftet 2017 frilansar jag även åt Bildbyrån.

Finns du med på bild mot din vilja?

Kontakta mig så tar jag genast bort bilden/bilderna.

Kontakta mig på christoffer@borg-mattisson.se eller 070-7773603


Samtliga bilder i mitt bildarkiv är tagna med ett journalistiskt syfte. De faller därför under tryckfrihetsförordningen och lagen om yttrandefrihet (TF/YGL)

Powered by SmugMug Owner Log In