Porträttfotografering - Borg-Mattisson.se
Sabina Jacobsen<br />
Foto: Christoffer Borg Mattisson / @borgmattisson

Sabina Jacobsen<br />
Foto: Christoffer Borg Mattisson / @borgmattisson

Ta porträttbilder i fotostudio i centrala Eslöv

Är du på jakt efter porträttbilder? Då kan jag säkert hjälpa dig. Jag har egen fotostudio i centrala Eslöv och har all teknik och utrustning som krävs för att fånga det du tänkt dig.  Vare sig du har tänkt dig en enkel bild till pass/körkort eller om du vill ha en mer stylad bild så löser jag det. Kom till mig med dina idéer så tar vi det därifrån. 


Var?

Du har säkert själv idéer om hur du vill att bilderna ska bli, om det ska vara i studio eller utomhus. Oavsett vad så hjälper jag dig.


Priser:

Vid porträttfotografering kommer vi alltid överens om prisbilden inför varje fotografering. Då är vi också överens om vad som förväntas av mig och vad som gäller. Enklare blir det inte. Kontakta mig med dina förslag och frågor så tar vi fram något bra tillsammans.

    

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta mig på christoffer@borg-mattisson.se så svarar jag inom 24h. /Christoffer Borg Mattisson – Fotograf


Fotograf Christoffer Borg Mattisson

Christoffer Borg Mattisson har över 10 års erfarenhet av fotografering av olika slag. De vanligaste uppdragen är inom sport-, & företagsfotografering samt evenemangsfotografering men jag gör givetvis mer än så. På dagarna är jag VD och delägare i mediebyrån InnoSearch och på kvällarna/helgerna fotograferar jag på uppdrag av så väl föreningar, tidningar, nyhetssajter som företag som behöver bättre bilder. Sedan årsskiftet 2017 frilansar jag även åt Bildbyrån.

Se mina foton från handboll, volleyboll, beachhandboll, friidrott och mycket mer här på hemsidan.

Finns du med på bild mot din vilja?

Kontakta mig så tar jag genast bort bilden/bilderna. Läs FAQ här.

Kontakta mig på christoffer@borg-mattisson.se eller 070-7773603


Samtliga bilder i mitt bildarkiv är tagna med ett journalistiskt syfte. De faller därför under tryckfrihetsförordningen och lagen om yttrandefrihet (TF/YGL)

Powered by SmugMug Owner Log In