VISA UPP FÖRETAGET FRÅN SIN BÄSTA SIDA

Visa upp företaget från sin bästa sida med professionella företagsbilder. Jag hjälper er. Tillsammans sätter vi ihop en bra lösning för vad ni behöver och hur vi går till väga. Det vanliga brukar vara att företag vill lyfta fram olika delar av sin verksamhet som till exempel sin personal, maskiner, fastigheter eller andra saker. Vare sig ditt behov gäller fotografering i södra eller norra Sverige, i Danmark eller övriga delar av världen så kan jag säkert hjälpa dig. 

Företagsporträtt


Varmt och förtroendeingivande eller kallt och formellt? Vissa företag har stenkoll på hur man vill uppfattas visuellt i form av företagsporträtt men förvånansvärt många har inte ens tänkt på detta. Hör av dig till mig så berättar jag mer om hur vi tillsammans hittar en stil och tonalitet som gör att ditt företags porträttbilder förmedlar rätt känsla. Er känsla helt enkelt.

Koncept & Reklam


Oavsett om det är på ett kontor, ute på ett fält, i skogen eller till sjöss så kan jag hjälpa er med koncept och reklambilder. Antingen har ni en färdig idé själva, eller så behöver ni min hjälp även med detta.

Från ax till limpa, verkligen. Jag hjälper er att ta fram ett bildmanér, det vill säga ett bildspråk där bildmanéret skall spegla kärnan i ert varumärke. Sedan tar vi själva bilderna som då återspeglar och berättar om vem ni är.

Miljö - & Verksamhetsbilder


Ge mig några timmar så hjälper jag dig med professionella miljö- & verksamhetsbilder ute i företaget, där det händer helt enkelt. Dessa bilderna använder företagen ofta till hemsidor, broschyrer, presentationer och sina sociala medier för att på ett snyggt sätt visa upp hur verksamheten ser ut inifrån. Är du trött på halvkassa och suddiga mobilbilder från ditt företag? Kontakta mig!

Bildbank


När vi ändå är igång och pratar om verksamhetsbilder så är det väl självklart att företaget behöver en bildbank. Många företag har börjat bygga en bildbank med en bra blandning av bilder på allt som har med företaget att göra samt andra nyttiga bilder som kan komma till användning. Bilderna kan innehålla allt från detaljbilder på era produkter, till så kallade genre-bilder på bilder där er logotype syns. Låt mig hjälpa ditt företag att bygga en bildbank. Hör av dig så tittar vi på en lösning.

Eventbilder


Anordnar du ett event som du vill ha dokumenterat på ett bra sätt? Då är du välkommen att kontakta mig. Vare sig det är bilder på konsert, mässa, kick-off, föreläsningar/utbildningar eller liknande så hjälper jag till med bilder från detta. Kontakta mig så tar vi en diskussion om hur det skulle kunna gå till och vad du kan förvänta dig av mig.

Produktbilder


Produktbilder är något som många företag behöver hjälp med. Här handlar det om att förmedla produkten i sitt rätta element och med rätt känsla snarare om att bara visa upp hur produkten ser ut. Jag hjälper allt från webbshoppar till företagen bakom varumärkena och produkterna med att ta fram professionella produktbilder - som säljer!

Företagsfilmer


Presentations- & informationsvideos, intervjuer av olika slag och livesändningar är väldigt populärt idag och jag har haft förmånen att producera strax över 100 sådana till såväl företag och kommuner. Med rätt kvalité när det kommer till bild, ljud & ljus så har jag goda möjligheter att hjälpa er med att ta fram nya videos och företagsfilmer. Vad vill ni ha filmat? Hör av er till mig så diskuterar vi.

Fordonsbilder


Företag och olika verksamheter kontaktar mig frekvent för att man vill ha bilder på sina fordon. Det kan vara allt från personbilar, arbetsbilar, bussar, specialfordon (som TMA-bilen på bilden), till färjor och flygplan. Oftast vill man visa upp sina fordon på exempelvis en hemsida eller i andra sammanhang. Hör av dig till mig så tittar vi på vad ditt företag är i behov av när det kommer till fordonsfotografering.

Drönarbilder


Bilder från ovan, snabbt och oftast lätt att utföra. Uppdragen jag får där drönare används varierar kraftigt i omfattning och i vad kunderna vill ha. Många vill ha bilder på sina företag, fordon, fastigheter medan andra vill ha specifika bilder för att använda till marknadsföring, till hemsida, årsredovisningar och liknande. Hör av dig om du undrar hur drönarfotografering kan vara något för din verksamhet. Jag har drönarkort (klasserna A1/A3 och A2) som är utfärdat av Transportstyrelsen och EASA.

Kunder i urval

Vad kunder säger

Fantastisk att arbeta med. Proffsig, lyhörd. engagerad och pålitlig. Daniel Vandor, presschef Svenska Handbollslandslaget

Var superbra! Väldigt duktig och professionell. Fotona blev fantastiska. Kan bara rekommendera Christoffer. 5/5 i betyg. Magnus S.



Christoffer hjälpte mig med bilder till min portfolio. Otroligt bra bilder som jag har mycket glädje och nytta av. Det känns tryggt och kul att jobba ihop med honom. Linda M.

Bilderna vi tog blev kanonbra, jag ser redan fram emot nästa plåtning och ännu fler roliga och kreativa fotoidéer. Emma P.

Vi er meget glade for Christoffer og hans billeder fra vores firmaarrangement. Billederne var professionelle og leveringen var hurtig! Birthe K

Verkligen hur bra som helst! Lyssnade noga på mina önskemål och levererade över förväntan. Bra jobbat! Robert S.

VANLIGA BESTÄLLNINGAR

Uppdragens storlek och innehåll varierar oftast väldigt mycket. Här är de vanligaste beställningarna kring företagsfotografering.

  • Bilder på personalen, styrelsen och ledningen i er egen- eller i studiomiljö.
  • Bilder på era fordon såsom lastbilar, personbilar, färjor/båtar och andra typer av transportmedel.
  • Interiöra bilder på kontor och miljöer
  • Exteriöra bilder, antingen tagna med kamera eller genom till exempel en drönare - populärt om man vill visa upp större fastigheter, gods, slott eller till exempel om man äger mycket mark som man vill visa upp.
  • Produktbilder som skall användas till exempelvis webbshoppar eller till hemsidan.
  • Företagsfilmer där företaget presenterar sin verksamhet genom rörliga bilder.
  • Bilder till marknadsföringsmaterial så som exempelvis banners/tidningsannonser eller liknande.
  • Bilder och videos till sociala medier


Fotografering av smoothien My Foodie® för Veg of Lund AB

Priser

Mitt timpris gentemot företagskunder är 1050:- exkl. moms om inget annat är överenskommet. Paketpriser och fastpris går givetvis att lösa.

Användningsrätt

Alla kunder har individuella överenskommelser när det kommer till användningsrätten för bilderna jag tagit åt dem.

Säker förvaring

Jag lagrar alla bilder på säkra platser med dubbel backup. Allt för att ni ska känna er trygga med att bilderna finns där i fall att något händer med era kopior.

FAQ

Jag vill boka, hur funkar det?

Du kan använda kontaktformuläret nedan och skicka din förfrågan direkt. Eller så mejlar du mig på christoffer@borg-mattisson.se. Skicka gärna med förslag på datum och tid och beskriv lite kort vad för slags porträttfotografering du är intresserad av.

Var sker fotograferingen?

Du har säkert själv idéer om hur du vill att bilderna ska bli, om det ska vara i studio, på någon annan plats eller kanske utomhus. Det är upp till dig.

Hur går det till?

Många som hör av sig till mig har egna idéer om vad man vill ta bild på och hur man vill att det ska gå till. Därför tycker jag att det är jätteviktigt att vi tillsammans talas vid och planerar allt så gott det går. Det är för både din och min trygghet. Därefter bokar vi en tid och plats som är lämplig.

Vad händer efter fotograferingen?

När vi är klara med fotograferingen kommer jag själv, eller vi tillsammans att gå igenom alla bilder och välja ut det bästa för redigering och eventuell retuschering. Denna process tar ibland upp till 7 dagar. Därefter får du bilderna enligt det vi kommit överens om.

Vad kostar det?

Vid företagsfotografering kommer vi alltid överens om prisbilden inför varje fotografering. Därför vet du som kund redan på förhand vad det kommer att kosta och hur upplägget ser ut. Min timdebitering som jag utgår från är 1050:- ex. moms men större jobb går att diskutera.

Frågor eller vill du boka?