LITE KORT...

Född 1988 i Malmö. Numera bosatt i Eslöv i centrala Skåne som jag utgår från, men tar uppdrag över större delar av Sverige/Danmark och övriga världen vid behov. När jag inte är i en idrottshall, arena, stadion, någon spännande företagsfotografering, event eller min fotostudio och fotograferar så är jag hemma och umgås med min familj. Fru och tre döttrar delar jag mitt liv med. Förutom frilansfotografering och filmjobb i min egen verksamhet så frilansar jag åt Bildbyrån som är en av Sveriges största och ledande sportbildbyråer. Där har jag frilansat sedan 2018 och gjort över 400 uppdrag av olika slag.


BAKGRUND

Jag har alltid haft ett stort intresse och passion för fotografering och sport – helst i kombination. Men också mötet med en annan människa i olika situationer. Det som jag brinner extra för med fotografering är det oberäkneliga. Man vet oftast inte vad som kommer att hända härnäst. Vissa saker går att planera för och förutspå, andra saker bara händer. Det är då det blir som roligast.


Mina ledord är nyfikenhet och passion. Nyfikenheten får mig att prova nya saker och därmed utvecklas, passionen får mig att vilja lära mig saker och bli bättre på det jag gör. Har jag båda två med mig varje gång jag åker ut på ett jobb så har jag goda förutsättningar att lyckas med det jag ska göra.


Energi och målmedvetenhet

Jag upplevs ofta som väldigt energisk och nyfiken av mig. Allt handlar om att jag 1. älskar nya utmaningar, men också att jag 2. är väldigt målmedveten och vill göra mina kunder mer än nöjda. Om jag undrar något så frågar jag. Om jag tycker något så säger jag oftast det. Jag tror att bra samarbete behöver både lite energi och nyfikenhet, då blir resultatet bättre.PUBLICERINGAR - TIDNINGAR, MEDIA, SPORT & VARUMÄRKEN


Varje vecka ökar antalet publiceringar där mina bilder syns. Under årens lopp har det hunnit bli en del och jag är stolt över att ha bilder publicerade hos:

Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet, SVT (Sveriges Television), TV4, Sydsvenska Dagbladet, GP (GöteborgsPosten), Sveriges Radio, Dagens Nyheter, Hallandsposten, Kristianstadsbladet, Handbollskanalen.se, Malmö FF, EliteProspects.com, Svenska Handbollslandslaget, Eslövs Kommun, KvällsPosten, Djurgårdens IF, Hall Media AB, PadelDirekt.se, Omni.se, Skånesport.se, Odense Håndbold, ATG (AB Trav & Galopp), Helsingborgs Dagblad, MrMadhawk (KVP) Ystads Allehanda, Malmö Redhawks, Fotbolltransfers.com, Hallands Nyheter, VXO News, Fotbollskanalen.se, TTELA, Upsala Nya Tidning, Riksidrottsförbundet, Dagens Medicin, AIK Fotboll, Hockeysverige.se, København Håndbold A/S, Åhus Beach Handboll Festival, Dagens Samhälle, Bullpadel, STRONGER, Davis Cup, Offside m.fl.


Utöver fotograferingen...

2015 startade jag och drev en mediebyrå som jag sålde hösten 2020. Min entreprenöriella nyfikenhet har inte bromsats efter detta, snarare tvärt om. Jag har startat upp och investerat i flertalet nya verksamheter som exempelvis:


  • Minposter.se (En av sveriges mest välsorterade webbshop med posters, tavlor och väggdekoration)
  • Sportmodell.se (skyltfönster för sportmodeller och influencers inom sport/fitness)
  • Gröna Fen AB (investerar i, utvecklar och förvaltar sajter och webbprojekt som exempelvis stekguiden.se och roligagåtor.se
  • PS Loyalty AB (bolag med digital plattform för lojalitet, engagemang och belöning för stora och välkända varumärken som t. ex Gille, Orkla, Göteborgs Kex, OLW osv.)
  • Padeltränare.se (lanseras inom kort)
  • Trixx.io (En av sveriges första aktörer inom AI-genererade posters och tavlor)


Foto: Nisse NIlsson

Foto: Christoffer Ekmark

Foto: Petter Arvidson