LETAR DU EFTER NÅGOT SOM GÖR ATT DU STICKER UT?

Bilder till hemsidan, portfolion, Instagram, CV:et eller bara för att det är kul. Oavsett om du är erfaren modell eller nybörjare. Ta porträttbilder i fotostudio i centrala Eslöv eller på annan plats som är lämplig för dina idéer och önskemål. Boka eller ge bort en skräddarsydd porträttfotografering redan idag!


PORTRÄTT- & MODELLFOTO


Är det dags att bygga portfolio eller vill du bara testa på att vara modell? Oavsett om du har lång erfarenhet av att vara modell eller om du är nybörjare så hittar vi något som passar bra. Hör av dig till mig med dina idéer och önskemål så sätter vi ihop en bra plan tillsammans. TFP? Inga problem i mån av tid.

SPORTS & FITNESS-PORTRÄTT


Jag får ständigt olika förfrågningar från exempelvis kända varumärken, till elitidrottare och modeller som vill att jag ska hjälpa dem med sports- & fitnessbilder. Antingen för att det är roligt, för att bygga portfolio, eller för att varumärket man representerar exempelvis har en ny kollektion träningskläder eller träningsredskap som man vill ha bilder på. Tillsammans hittar vi rätt location, tidpunkt och vilken känsla bilderna ska förmedla.

BILDER TILL SOCIALA MEDIER


Elitidrottare och influencers hör ofta av sig till mig och önskar bilder till deras sociala medier. Oftast är man sponsrad av ett varumärke där det förväntas att personen delar professionellt tagna bilder på sina sociala medier med jämna mellanrum. Oavsett om det är på ena eller andra hållet så hjälper jag dig med bilder som förmedlar rätt känsla. Precis så som du vill ha det.

Portfoliobilder


Jag anlitas ofta av olika modellagenturer där deras fotomodeller och prospects behöver nya bilder till sina portfolios. Boka mig för en plåtning där vi tar nya, fräscha och tilltalande bilder till din portfolio.

Antingen bestämmer du själv vad du behöver för några bilder eller så kommer vi överens om det tillsammans utifrån vilken inriktning du har och vart du vill komma med ditt modellande.

STUDIOFOTO


Kom till mig och ta porträttbilder i fotostudio. Jag driver en 90 kvm stor fotostudio i centrala Eslöv och har all teknik och utrustning som krävs för att fånga precis det du tänkt dig. Vare sig du har tänkt dig en enkel bild till pass/körkort eller om du vill ha en mer stylad bild med fräcka bakgrunder, accessoarer eller annat så löser jag det. I studion finns det en särskilt avskild del för smink och omklädnad. Kom till mig med dina idéer så tar vi det därifrån.

CUSTOMPORTRÄTT


Går du och funderar över en fotoidé som du vill genomföra men behöver någon som hjälper dig? Då har du förmodligen hamnat rätt. Jag älskar galna idéer och provar gärna något nytt. Hör av dig till mig med dina idéer så hittar vi en väg framåt - tillsammans.

LIFESTYLEPORTRÄTT


Precis som med bilder till sociala medier och sports- & fitnessporträtt så är det väldigt populärt med lifestylebilder och det behöver egentligen inte vara så mycket som skiljer dem åt. Vi tar bilder i miljöer du trivs i och där du gör saker du normalt gör. Det kan vara allt från bilder från ett kafé, när du är ute i naturen, till bilder hemma hos dig - i din egen miljö. Här får du chansen att visa upp en äkta, privat och förtroendeingivande bild av dig själv vare sig du är influencer eller ej.

UTOMHUSPORTRÄTT


Många har en eller flera favoritplatser här på jorden. Sina egna smultronställen helt enkelt. Vad passar bättre än att ta professionella porträttbilder på dessa platser? Oavsett om du är privatperson eller företagare som vill ha porträttbilder så är utomhusporträtt ofta ett härligt komplement till vanliga studiobilder. Vill du prova ta porträttbilder utomhus? Hör av dig till mig!

STUDENTPORTRÄTT


När det nalkas studenttider skall det fotas. Det är sedan gammalt. Oavsett om du vill ha bilder i studiomiljö eller utomhus så löser jag det. Vissa vill ha vanliga inomhusporträtt att skicka till släktingarna och spara som ett minne, andra vill ta bilder i rapsfält eller i skogen, medan vissa vill göra både och. Är det dags för studenten och du vill ta bilder? Hör av dig till mig så hittar vi något kul.

IDROTTSPORTRÄTT


Klubbar, föreningar och olika idrottsförbund hör ofta av sig och vill ha porträttbilder på spelare, ledare och hela lag. Vissa vill ha "vanliga" med vit bakgrund medan andra önskar sportporträtt i en annan miljö, som till exempel en arena, träningslokal eller idrottshall. Ibland får jag även specialönskemål om effektfulla bilder till exempelvis matchannonser och reklammaterial. Kontakta mig med vad ni önskar ha hjälp med så tittar vi på en bra lösning för detta.

Lagfotografering


Söker din idrottsförening eller sportklubb efter någon som kan ta både porträtt av medlemmarna/spelarna och lagbilder? Då kan jag hjälpa er! Varje år sköter jag just detta åt lite drygt tio föreningar och klubbar. Vissa vill ha väldigt neutrala lagbilder, andra vill ha lite häftigare och mer effektfullt. Kontakta mig så hjälper jag er.

Vill du bli modell?

Det finns många olika sätt. Vill du ha min hjälp på vägen så kan du läsa mer på min sida om modellansökan. Välkommen!

Klicka här

FAQ

Jag vill boka, hur funkar det?

Du kan använda kontaktformuläret nedan och skicka din förfrågan direkt. Eller så mejlar du mig på christoffer@borg-mattisson.se. Skicka gärna med förslag på datum och tid och beskriv lite kort vad för slags porträttfotografering du är intresserad av.

Var sker fotograferingen?

Du har säkert själv idéer om hur du vill att bilderna ska bli, om det ska vara i studio, på någon annan plats eller kanske utomhus. Det är upp till dig.

Hur går det till?

Många som hör av sig till mig har egna idéer om vad man vill ta bild på och hur man vill att det ska gå till. Därför tycker jag att det är jätteviktigt att vi tillsammans talas vid och planerar allt så gott det går. Det är för både din och min trygghet. Därefter bokar vi en tid och plats som är lämplig.

Vad händer efter fotograferingen?

När vi är klara med fotograferingen kommer jag själv, eller vi tillsammans att gå igenom alla bilder och välja ut det bästa för redigering och eventuell retuschering. Denna process tar ibland upp till 7 dagar. Därefter får du bilderna enligt det vi kommit överens om.

Vad kostar det?

Vid porträttfotografering kommer vi alltid överens om prisbilden inför varje fotografering. Därför vet du som kund redan på förhand vad det kommer att kosta och hur upplägget ser ut.

Jag vill bli modell, hur gör jag?

Det finns många olika sätt. Vill du ha min hjälp på vägen så kan du läsa mer på min sida om modellansökan. Välkommen!

Kan man ge bort en fotografering?

Vad ger man till den som redan har allt? En fotografering så klart! Ge bort en foto-session till din partner, dina vänner, en kollega eller varför inte till dig själv? Hör av dig till mig med önskemål och tankar så syr vi ihop något!

Fotograferar du bröllop och dop?

Jag gör det mesta, men bröllop, dop och liknande är inget jag gör. Det finns fotografer som är specialister på att föreviga den typen av högtider och då är det bättre att anlita någon av dem.

Frågor eller vill du boka?