Anlita en sportfotograf

Jag är en frilansande fotograf som utgår från Eslöv, där jag också har min fullutrustade fotostudio. De vanligaste fotouppdragen är inom sport-, & företagsfotografering, porträttfoto samt evenemangsfotografering och många gånger i kombination med varandra. Jag fotograferar på uppdrag av så väl föreningar, tidningar, nyhetssajter och mediehus, som företag som behöver bättre bilder. Sedan årsskiftet 2017 har jag gjort över 300 sportuppdrag för Bildbyrån som är Sveriges ledande sportbildbyrå.


Jag kommer att uppdatera denna sidan.

Kunder i urval

Vad kunder säger

Fantastisk att arbeta med. Proffsig, lyhörd. engagerad och pålitlig. Daniel Vandor, presschef Svenska Handbollslandslaget

Var superbra! Väldigt duktig och professionell. Fotona blev fantastiska. Kan bara rekommendera Christoffer. 5/5 i betyg. Magnus S.Christoffer hjälpte mig med bilder till min portfolio. Otroligt bra bilder som jag har mycket glädje och nytta av. Det känns tryggt och kul att jobba ihop med honom. Linda M.

Bilderna vi tog blev kanonbra, jag ser redan fram emot nästa plåtning och ännu fler roliga och kreativa fotoidéer. Emma P.

Vi er meget glade for Christoffer og hans billeder fra vores firmaarrangement. Billederne var professionelle og leveringen var hurtig! Birthe K

Verkligen hur bra som helst! Lyssnade noga på mina önskemål och levererade över förväntan. Bra jobbat! Robert S.

FAQ

Jag vill boka, hur funkar det?

Du kan använda kontaktformuläret nedan och skicka din förfrågan direkt. Eller så mejlar du mig på christoffer@borg-mattisson.se. Skicka gärna med förslag på datum och tid och beskriv lite kort vad för slags porträttfotografering du är intresserad av.

Kan man boka dig till en specifik match?

Ja, absolut. Ring, maila eller smsa mig med önskemål så får du information om pris och tillgänglighet direkt.

Var sker fotograferingen?

Du har säkert själv idéer om hur du vill att bilderna ska bli, om det ska vara i studio, på någon annan plats eller kanske utomhus. Det är upp till dig.

Hur går det till?

Många som hör av sig till mig har egna idéer om vad man vill ta bild på och hur man vill att det ska gå till. Därför tycker jag att det är jätteviktigt att vi tillsammans talas vid och planerar allt så gott det går. Det är för både din och min trygghet. Därefter bokar vi en tid och plats som är lämplig. Är det en match, turnering eller särskilt event du vill att jag fotograferar så meddelar du mig det enklast via formuläret.

Vad händer efter fotograferingen?

När vi är klara med fotograferingen kommer jag själv, eller vi tillsammans att gå igenom alla bilder och välja ut det bästa för redigering och eventuell retuschering. Denna process tar ibland upp till 7 dagar*. Därefter får du bilderna enligt det vi kommit överens om.
* Vid sportfotograferingar får du bilder inför, under och efter eventet. Ofta är alla bilder klara redan en timme efter eventets slut.

Vad kostar det?

Vid sportfotografering kommer vi alltid överens om prisbilden inför varje fotografering. Därför vet du som kund redan på förhand vad det kommer att kosta och hur upplägget ser ut. Min timdebitering som jag utgår från är 1050:- ex. moms men större jobb går att diskutera.
Du får särskilt pris för enskild match, hel turnering eller andra önskemål.

Frågor eller vill du boka?