Efterfrågan är stor. Tillgången likaså. Men var finns alla sportmodeller idag? Svaret är: lite här och där. Många vill synas, många vill synas ihop med de som vill synas, på rätt sätt och med rätt budskap och innehåll så klart.


Nu kommer det bli enklare för de som vill synas, att synas med varumärken och företag som vill synas med dem, och detta kommer att finnas på sportmodell.se.


Tanken kring en samlingssajt för modeller inom nischen sport/fitness har länge funnits inom mig. Frågan har många gånger varit hur? Hur skulle man på bäst sätt kunna få till en bra sajt och mötesplats för personer som vill synas och göra modelljobb inom sport och som är enkel att hitta för varumärken och företag som vill anlita just dessa modeller? Då blev svart Sportmodell.se.


Tanken bakom Sportmodell.se är att den skall vara som ett nytt skyltfönster för Sveriges alla sportmodeller, såväl män som kvinnor. Modellerna kan inledningsvis lista sig kostnadsfritt på sajten och uppdragsgivarna kan se vem som har vilka inriktningar och enkelt kontakta dem via deras profiler.


Nu i uppstarten kommer det att rullas ut en kampanj för att hitta alla Sveriges vassaste sportmodeller och få dem att få upp ögonen för detta nya skyltfönster. Känner ni någon som absolut inte får missa chansen att vara listad på sportmodell.se? Dela länken och tipsa alla du kommer på.


Oavsett om du är en etablerad modell och tillhör en agentur, eller om du helt enkelt bara är nyfiken på att prova på hur det är att vara modell inom sport/fitness, så kan du enkelt göra en modellansökan för att bli listad på sportmodell.se.


Tillsammans gör vi det enklare att för folk som vill synas, att synas, och tillsammans med rätt varumärken. Det blir bättre för alla.


Vid frågor eller funderingar kring sportmodell.se är ni välkomna att höra av er till mig.


Sajten sportmodell.se är en del av Christoffer Borg Mattisson AB och kommer att drivas utav mig, men även i samarbete med sakkunniga och personer med stor erfarenhet av modellyrket inom nischen sport/fitness.